Rob Knubben te gast in het 80’s Café

Rob Knubben is op maandag 16 augustus te gast in het 80’s Café van Meer Vandaag. Hij is al meer dan 20 jaar actief in de Limburgse entertainmentindustrie en organiseert en faciliteert diverse evenementen. Presentator Raoul Morreau praat met hem over zijn volgende project: Limburg Oet De Drup. Maar ook de jaren ’80 komen uiteraard aan bod.

Benefietconcert voor getroffenen wateroverlast
Ook de gemeente Meerssen kreeg vorige maand te maken met overstromingen en de daarbij behorende overlast. Op 25 augustus a.s. vindt er in Valkenburg een benefiet-evenement plaats om de getroffenen van de watersnoodramp een hart onder de riem te steken én om geld in te zamelen voor instellingen en bedrijven die schade hebben opgelopen maar geen beroep kunnen doen op verzekeringen of overheidssteun.

Vooruitblik
In het 80’s Café blikken we met Rob vooruit op Limburg Oet De Drup. Wat komt er zoal kijken bij het organiseren van een evenement als dit? Wat kunnen de bezoekers verwachten? En hoe kunnen mensen zelf een steentje bijdragen om Limburg ‘oet de drup’ te krijgen?

Jaren ‘80
Vanzelfsprekend komen ook de jaren ’80 aan bod. Waar hield Rob zich in die tijd mee bezig? En welke herinneringen aan de eighties zijn vooral blijven hangen? En natuurlijk draaien we de drie favoriete jaren ’80 platen van Rob. Hij legt ook uit waarom hij juist voor die nummers heeft gekozen.

Over het 80’s Café
Het 80’s Café is een programma met alleen maar muziek uit de jaren ’80. In elke aflevering zit een favoriete top-3 van een luisteraar of een prominente (groot) Meerssenaar. Maar het 80’s Café is meer dan alleen maar muziek. Er is ook veel nieuws en informatie van toen. De jaren ’80 herleven dus in alle opzichten!

Kijkradio
Het 80’s Café is er elke maandagavond tussen 19.00 en 21.00 uur en woensdagochtend tussen 10.00 en 12.00 uur (herhaling).  Het programma is niet alleen te beluisteren op meer/fm, maar onder de noemer ‘Kijkradio’ ook te zien op meer/tv. Meekijken en -luisteren kan ook via de app van Meer Vandaag en via de livestream op www.meervandaag.nl.

Lees vorig bericht

Meer dan 85 procent volwassen inwoners gemeente een keer geprikt tegen Covid

Lees volgend bericht

Open Dag Tuin op Hoogte Oönder de Buimkes