Geen Bundermijt dit jaar

“Woorden schieten tekort” Zo begint de organisatie van de Bundermijt het bericht dat er dit jaar weer geen Bundermijt wordt gehouden. De organisatie vervolgt het bericht met: “we waren zo dichtbij om eindelijk samen één groot zomers feest te vieren in Bunde op 18 september met The Dirty Daddies en de braderie op 19 september. We zijn geschokt, verdrietig en teleurgesteld om jullie mee te moeten delen dat de Bundermijt op 18 en 19 september dwars door onze vingers is geglipt. Lang hebben wij goede moed gehad dat de Bundermijt dit jaar gewoon zou kunnen plaatsvinden, buiten op ons mooie sint Agnesplein zonder restricties.”

Teleurstelling verwerken
“Helaas is de boodschap van de persconferentie niet de boodschap die wij hadden willen horen. We begrijpen ook jullie teleurstelling en we hopen op jullie begrip. Ook wij als organisatie moeten deze teleurstelling verwerken. Graag willen we alle sponsoren bedanken voor het vertrouwen” vervolgt de organisatie. Op dit moment gaat de organisatie ervan uit dat zij de Bundermijt in 2022 weer tot een een groot feest kunnen maken.

Lees vorig bericht

Tosje os gezag en gezjwege afl. 3 2021 – de kou trotseren

Lees volgend bericht

Fietsen, wandelen en kajakken in Geulle aan de Maas