Installatie pastoor van Galen zondag 19 september

De parochie federatie Meerssen, die bestaat uit Rothem, Meerssen-West en Meerssen, laat in het parochieblad weten dat Theo van Galen op zondag 19 september geïnstalleerd wordt tot pastoor van de federatie. Van Galen is nu nog pastoor van de parochiecluster Vijlen, Lemiers en Holset. Door de installatie volgt van Galen pastoor Wim van Meijgaarden op die met emeritaat is gegaan.

Tijdstip wordt nog bekend gemaakt
Hoe de installatie gaat uitzien en het tijdstip van de installatie, maakt het kerkbestuur volgende week bekend in het parochieblad. Van Galen heeft al een hele carrière als kapelaan en pastoor achter de rug. Ook is hij deken in Heerlen geweest.

Lees vorig bericht

Wandel en fietsroutes na overstroming weer open

Lees volgend bericht

Burgemeester Clermonts te gast bij omroep MAX