Vrijwilligers Rode Kruis in gesprek met slachtoffers overstroming

Vrijwilligers van het Rode Kruis zijn aanstaande zaterdag van 10.00 uur tot 13.00 uur aanwezig in Geulle. Bewoners kunnen bij de vrijwilligers van het Rode Kruis onder meer terecht met vragen die leven met betrekking tot de nasleep van de overstromingsramp.

Behoefte aan hulp
Afgelopen zaterdag was het Rode Kruis op dezelfde plaats te vinden en bleken bewoners nog behoefte te hebben aan een luisterend oor en allerhande hulp. Vrijwilliger Hub Vaessen (Hoofd bevolkingszorg van het Rode Kruis in Limburg) was daarbij aanwezig en merkte dat er nog veel behoefte was aan hulp: “Het werk is duidelijk nog niet klaar in Limburg. Het Rode Kruis is van plan om zolang daar behoefte aan is op een vaste tijd en plaats beschikbaar te blijven. De medewerkers zijn aanstaande zaterdag te vinden op het pleintje bij ijssalon Coco. Schroom niet om langs te komen of dit nu is voor een praatje of met een concrete hulpvraag.”

Ook medewerkers gemeente aanwezig
Naar aanleiding van vragen van bewoners zal op uitnodiging van het Rode Kruis zaterdag ook een afvaardiging van de gemeente Meerssen aanwezig zijn die vragen over onder meer schadeafhandeling kan helpen beantwoorden. Mensen die niet in de gelegenheid zijn om op zaterdag aanwezig te kunnen zijn maar wel vragen hebben kunnen de hulplijn van het Rode Kruis bellen, telefoonnummer: 070 – 44 55 888.

Lees vorig bericht

Definitief einde verhaal voor Meerssen Papier

Lees volgend bericht

Grillmeister Home Edition Fotowedstrijd in Ulestraten