Grillmeister Home Edition Fotowedstrijd in Ulestraten

De UK’98 Grillmeisterkampioenschappen 2021 kunnen dit jaar door de coronamaatregelen niet georganiseerd worden. De organisatoren willen de BBQ kampioenschappen in Ulestraten niet zomaar voorbij laten gaan. Zij organiseren een Grillmeister Home Edition Fotowedstrijd.

Een BBQ sessie kan niet zonder foto’s
Op Facebook schrijft de organisatie ” Een echte BBQ sessie kan niet zonder een reeks foto’s om je geliefden te laten watertanden, dus duik in je archief of ga de komende dagen aan de slag en stuur die sjiekste BBQ creatie in.” De inzendingen worden door een jury beoordeeld op opmaak en creativiteit. De fraaiste creaties dingen mee naar de prijzen.

Foto’s delen tot uiterlijk 29 augustus
Foto’s kunnen tot uiterlijk 29 augustus gedeeld worden via de Facebookpagina van Stichting UK’98. Ook mogen foto’s per mail opgestuurd worden naar stichtinguk98@gmail.com.

Lees vorig bericht

Vrijwilligers Rode Kruis in gesprek met slachtoffers overstroming

Lees volgend bericht

Korte cursus omgaan met niet aangeboren hersenletsel