Negen september opent Huiskamer De Kollekamp de deuren

Stock foto

Op donderdag 9 september worden de deuren van de Huiskamer in De Kollekamp in Moorveld geopend. Dit maakt het Stichtingsbestuur op Facebook bekend. Zij omschrijven de opening op Facebook als volgt: “Wie zijn wij? Wij zijn een Ontmoetingsplek voor alle inwoners van Geulle. Onze gezellige Huiskamer is een plek om mekaar te ontmoeten, samen iets te ondernemen, of gewoon koffie te drinken, de krant te lezen, of een spelletje te doen. Wij nodigen iedereen van harte uit om een kijkje te komen nemen in onze Huiskamer op donderdag 9 september a.s. van 9.30 uur – 12.30 uur. De koffie/thee met vlaai staat in elk geval voor u klaar.”

Vrijwilligers gezocht
Het stichtingsbestuur van De Kollekamp zoekt ook nog vrijwilligers die mee willen helpen bij de Huiskamer. Mensen die interesse hebben kunnen op 9 september een kijkje nemen in de Huiskamer of kunnen zich melden bij Rosie Houben via mail info@kollekamp.nl of telefonisch 06-21425124.

Lees vorig bericht

Nieuwe programma’s dit najaar op Meer Vandaag

Lees volgend bericht

Beweegactiviteiten Open Club Rothem weer van start