Nieuwe programma’s dit najaar op Meer Vandaag

Vanaf zondag 29 augustus start bij Meer Vandaag het nieuwe tv-seizoen. Dit najaar zijn er allemaal nieuwe en vertrouwde programma’s te zien bij de lokale omroep van Meerssen. Op zondag 29 augustus start het seizoen met een sportuitzending. Iedere maand is er in het programma ‘Meer Sportief’ alles te zien over bewegen, gezond leven en sport.

Vanwege het 20-jarig bestaan van de lokale omroep gaat Lilian Lemmens in het programma ‘Door de lens van Karel’ op pad met fotograaf Karel Curvers. Kurvers is al meer dan 10 jaar actief als fotograaf voor de omroep. In zijn tien jaar heeft Karel veel meegemaakt. Ook duiken we de geschiedenis van de gemeente Meerssen, pijlen we de kennis van de Meerssenaar, gaan ‘ff over de grens’ en blikken we vooruit op de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2022.

De oude vertrouwde programma’s zoals: Uitgelicht, De Bieb draait door, Religieus erfgoed en Kunstzinnig Meerssen zullen eveneens te zien blijven bij Meer Vandaag.

Lees vorig bericht

Meer Actueel week 33-2021: Doek valt definitief, twee miljoen voor watersnoodramp & slaapkamer nu woonkamer

Lees volgend bericht

Negen september opent Huiskamer De Kollekamp de deuren