Buurtbusvrijwilligers verrassen slachtoffers watersnoodramp

Donderdag was het feest op de parkeerplaats aan de Andreas Sauerlaan in Geulle. De buurtbusvrijwilligers hadden voor de slachtoffers van de watersnoodramp van Westbroek, Varkenshoek, Brögelkes en Broekhoven een buurtfeest georganiseerd. Het feest was compleet met vlaai, BBQ en artiesten. Zo trad Roger Villevoye, een mistery gast die onder andere Ivan Rebrof en Elvis Presley tot leven bracht en het accordeon duo de Steigelers op. De aanwezige buurtgenoten ervoeren het feest, georganiseerd door de buurtbusvrijwiliigers als “even iets anders.“ Voor Brommelen en de Meerstraat wordt volgende week donderdag een buurtfeest georganiseerd.

Buurtbusvrijwilligers verrassen slachtoffers watersnoodramp

Lees vorig bericht

Gemeente stelt veiligheidsvest voor burgerhulpverleners beschikbaar

Lees volgend bericht

Presentatie toekomstplannen de Kollekamp