Bibliotheek sluit met Circus op Stelten de zomervakantie af

De bibliotheek sluit de zomervakantie en het voorlezen met BieBie af met de gratis kindervoorstelling Circus op stelten voor kinderen van 3 tot en met 8 jaar.

Meneer de Olifant en mevrouw de Muis
Kevin ‘De Verhalenverteller’ vertelt het verhaal over Meneer de Olifant en Mevrouw de Muis. Meneer de Olifant werkt als circusolifant in het circus, maar is hier helemaal niet blij mee. Hij wilt helemaal geen circusolifant zijn, maar een echt circusartiest. Zal het Meneer de Olifant lukken een echt circusartiest te worden?

Interactieve voorstelling
De voorstelling is een interactieve voorstelling die gaat over: “dat iedereen wel ergens goed in is,” met onder andere liedjes en circusacts. De voorstelling is zaterdag 4 september gratis voor alle kinderen (ook niet-leden) van 11.00 tot12.00 uur onder het afdak bij de Bibliotheek. Vooraf aanmelden noodzakelijk via info@bibliotheekmeerssen.nl of 043-3642411.

Lees vorig bericht

Presentatie toekomstplannen de Kollekamp

Lees volgend bericht

Vijf jarig Jubileum G-Team SV Meerssen