Buurtbusvrijwilligers verrassen ook bewoners Brommelen en Meerstraat Bunde

Nadat vorige week door de buurtbusvrijwilligers slachtoffers van de watersnoodramp verrast werden was het nu de beurt aan de bewoners van Brommelen en de Meerstraat Bunde. De buurtbusvrijwilligers hadden ook hier gezorgd voor vlaai, koffie, pannenkoeken en later de BBQ. Daarnaast traden ook bij deze verrassing een aantal artiesten op. Zo was er Roger Villevoye, De Knoppele, Bette Midler als mistery gast, Gilbert Petit en de nichtjes Ymke en Jolien. Het buurtfeest werd gehouden op de binnenplaats van transportbedrijf Welkenhuizen.

Buurtbusvrijwilligers verassen de bewoners van Brommelen en Meerstraat Bunde

Lees vorig bericht

De Bieb draait door: taalmaatjes en de week lezen en schrijven

Lees volgend bericht

Bijeenkomst toekomstplannen Kollekamp