Nieuwe plannen de Kollekamp Moorveld

Er zijn plannen om de Kollekamp te vernieuwen. Deze zijn 1 september ingediend bij de gemeente. Het bestuur van de Kollekamp wilt het gebouw met achterstallig onderhoud graag verbouwen om er zo nieuw leven in te blazen. Ze willen dit niet alleen doen, maar in samenwerking met de gemeenschap.

Bijeenkomst
Woensdag 1 september hebben ze alle inwoners van Geulle uitgenodigd om een presentatie over de nieuwe plannen bij te wonen. Er waren 65 inwoners komen opdagen en een paar hiervan hebben aangegeven deel te willen nemen aan een werkgroep.

Erfpacht
Het bestuur hoopt de Kollekamp in erfpacht te nemen en zo zelf eigenaar te worden van het gebouw. De gemeenteraad gaat de plannen 20 oktober tijdens de raadsvergadering bespreken.

Lees vorig bericht

Meer Actueel week 35-2021: Afkoopsom voor Proosdij, Kollekamp 2.0 & Geen raadsvergaderingen op TV

Lees volgend bericht

Uitgelicht week 35: wateroverlast & problemen met lezen en schrijven