Bibliotheek Meerssen helpt met coronabewijs

De bibliotheek in Meerssen gaat mensen helpen om coronatoegangsbewijzen te installeren. Vanaf zaterdag 25 september is het namelijk voor iedereen vanaf 13 jaar verplicht om zo’n bewijs te laten zien bij bezoek aan bijvoorbeeld restaurants, bioscopen en theaters. in principe zelf aan worden gemaakt door middel van de CoronaCheck-app, maar het lukt niet iedereen om zo’n bewijs, in de vorm van een QR-code, aan te maken.

Bibliotheek Meerssen biedt daar nu een oplossing voor. Het personeel stelt zich namelijk beschikbaar om mensen te helpen die het lastig vinden om de QR-code te installeren. Wie geen mobiel heeft of het coronabewijs het liefst geprint bij zich wilt dragen, kan via de website coronacheck.nl/print het bewijs laten printen. Ook wanneer dit niet lukt, staat het personeel in de bibliotheek voor je klaar.

Lees vorig bericht

Werkzaamheden aan de Vliegenstraat

Lees volgend bericht

OPGELOST: TV storing Meer Vandaag