Stella Maris College krijgt weer een voldoende

De kwaliteit van het onderwijs dat op het Stella Maris wordt gegeven, is weer van voldoende kwaliteit. Dat is de conclusie van de Inspectie van het Onderwijs. Vorige week bezocht de inspectie opnieuw de school.

Eerder onderzoek
Naar aanleiding van klachten van ouders, deed de onderwijsinspectie in 2019 onderzoek naar de dubieuze kwaliteit van het onderwijs op het college. Aanleiding zou het nieuwe onderwijssysteem zijn dat in 2016 van start is gegaan. De inspectie concludeerde toentertijd dat zowel het regulier als het nieuwe onderwijs ver onder de maat was. Op de school zou toen ook een angstcultuur heersen waardoor veel docenten uitvielen.

Opdrachten
Naar aanleiding van de onvoldoende beoordeling heeft Stella Maris de afgelopen jaren herstelopdrachten gekregen. Nu blijkt dat ze die met succes heeft uitgevoerd en de school weer goed onderwijs geeft. Het definitieve rapport van de onderwijsinspectie wordt over een aantal maanden gepubliceerd.

Lees vorig bericht

Gemeenteraad wil onderzoek watersystemen: ‘Bunde en Geulle zijn een badkuip’

Lees volgend bericht

Onderwerpen van Uitgelicht deze week