Aanrijding kruising Houthemerweg en Eijsendaalweg

Dinsdagochtend zijn op de kruising Houthemerweg en Eijsendaalweg twee auto’s met elkaar in botsing gekomen. Bij aankomst van de brandweer zat nog een slachtoffer in een van de auto’s. De deur aan de bestuurderszijde was niet te openen. Het slachtoffer bleek niet klem te zitten en is met behulp van het opgeroepen ambulancepersoneel aan de bijrijderszijde uitgestapt.

Voertuigen veilig gesteld
De brandweer voerde vervolgens een controle uit op uitstromende vloeistoffen en stelde de voertuigen veilig door de contactsleutels uit het contact te halen en de accuklemmen los te maken. Daarna heeft de politie voor onderzoek de zaak overgenomen.

Foto: brandweer Meerssen

Lees vorig bericht

Activiteiten Kinderboekenweek Bibliotheek Meerssen

Lees volgend bericht

Minister Visser in Meerssen