Zondagochtendconcert Harmoniezaal Geulle

Op zondagochtend 10 oktober verzorgen het harmonieorkest en het leerlingenorkest van harmonie St. Caecilia Geulle een concert. Een concert na een lange tijd van noodgedwongen stilte. Waar we naar uitkijken en zin in hebben. We hopen in onze harmoniezaal weer het vertrouwde Caeciliageluid ten gehore te brengen. Met een luchtig muzikaal programma en de geur van vers gezette koffie, zorgen beide orkesten voor de ‘Zondigmörge blaosmuziek blaos mich riek’-sfeer. Harmonie St. Caecilia nodigt iedereen uit voor dit gezamenlijk concert. Het concert vindt plaats in CC De Harmoniezaal, Hulserstraat 77, Geulle en start om 11.00 uur. De toegang is gratis.

Coronaregels
Voor een goede veilige organisatie verzoekt de harmonie dat belangstellenden zich van tevoren aanmelden. Ook dient de bezoeker, volgens de geldende landelijke regels, een coronatoegangsbewijs, dan wel een recente geldige negatieve coronatest bij binnenkomst te overleggen. Dit kan middels de QR-code via de mobiele telefoon of een schriftelijk coronatoegangsbewijs. Aanmelden kan met een email naar secretariaat@harmoniegeulle.nl, of een telefoontje naar 043-3646513.

Lees vorig bericht

Expositie Keizers van Wil van der Laan

Lees volgend bericht

Teams van RKUVC houden een minuut stilte voor overleden jeugdspeler