Als MAA zou sluiten wijkt Corendon uit naar luchthavens in de omgeving

Als MAA zou sluiten, wijkt Corendon met haar luchtvaartvloot uit naar luchthavens in de omgeving. Dit zei CEO Steven Marcel van der Heijden vrijdagochtend tijdens een interview met Sven Kokkelman op NPO Radio 1. Hij noemde als alternatief, Luik, Düsseldorf en Keulen. Corendon vliegt al vanaf deze luchthavens.

Sluiting een van de opties
Begin september dit jaar liet gedeputeerde Stephan Satijn in een brief aan de provinciale staten weten dat sluiting van Maastricht Aachen Airport tot een reële optie hoort. Hierover en over andere mogelijke opties van MAA vindt een onderzoek plaats. De uitkomst van dit onderzoek wordt in december verwacht.

Lees vorig bericht

Jo Kurvers ontvangt Marsna Erepenning

Lees volgend bericht

Landelijke inleveractie steekwapens ook in de Gemeente Meerssen