Expositie twee vrouwen in de kunst

Voor deze expositie tekenen de vrouwelijke Meerssense kunstenaars Marijke Stultiens en Anneke Kockelkorn. De organisatie schrijft in hun bericht: “in de huidige tijd past het niet meer om een term te gebruiken als vrouwelijke kunst. Eerder zouden we liever spreken over kunst door vrouwen. Zijn er dan geen verschillen meer te ontdekken tussen mannelijke en vrouwelijke kunst?”

Publieke opening vanaf zondag 10 oktober
Op vrijdag 8 oktober vindt de besloten officiële opening van het Kunsthuis Artistiek Meerssen plaats door burgemeester mevrouw Clermonts. Tevens is dit de start van deze expositie die doorloopt tot en met 28 november 2021. Voor het publiek is de tentoonstelling vanaf zondag 10 oktober van 13.00 uur tot 17.00 uur geopend. Het Kunsthuis is tijdens de expositieperiode geopend van donderdag tot en met zondag van 13.00 uur tot 17.00 uur. Gratis toegang. Voor meer info bel 06-10741932, stuur een e-mail naar info@artistiekmeerssen.nl of bezoek de website www.artistiekmeerssen.nl

Lees vorig bericht

Komende dagen op tv: Door de lens van Karel – sluipweg

Lees volgend bericht

Jo Kurvers ontvangt Marsna Erepenning