Helpen in de Keteltuin en tweede leven voor kleine spullen

Als er mensen zijn die willen meehelpen in de Keteltuin? Mhamoen is aanwezig op maandag woensdag en vrijdag van 9.00 uur tot 12.00 uur. Het is belangrijk om even van te voren te bellen met 06-57259394. Mensen kunnen ook nog steeds gebruik maken van de minibieb. Zijn er mensen die nog spulletjes hebben die ze kwijt willen, in de weggeefhoek krijgen ze een tweede leven. Dit is goed voor ons milieu.

Kleine spullen
De volgende spullen neemt de Ketel niet aan: cd’s, dvd, grote spullen, pc, printers en beeldschermen. De openingstijden zijn maandag woensdag en vrijdag van 10.30 uur tot 16.30 uur. In de maand oktober zijn diverse activiteiten georganiseerd. Volg voor de actuele stand van zaken de Facebook pagina van Ontmoetingspunt de Ketel.

Lees vorig bericht

De Staat van de Raad #14: een evenement als ‘daar moet je in Meerssen voor zijn’

Lees volgend bericht

Schoonmaakwerkzaamheden aan de Geulduiker