Zondagochtendconcert harmonie Sint Caecilia Geulle

Afgelopen zondagochtend verzorgde het harmonieorkest en het leerlingenorkest van harmonie St. Caecilia Geulle na lange tijd weer een concert. Door corona is dit meer dan anderhalf jaar niet mogelijk geweest. De orkesten lieten voor een goed gevulde harmoniezaal weer het vertrouwde Caeciliageluid horen. De aanwezige toehoorders kregen onder het motto de ‘Zondigmörge blaosmuziek blaos mich riek’ een luchtig muzikaal programma voorgeschoteld. De aanwezige toehoorders lieten na afloop weten dit concert zeer te waarderen.

Eerste concert Harmonie Sint Caecilia sinds coronapandemie

Lees vorig bericht

Meer Actueel week 40-2021: Omleidingen, onduidelijkheid over verzekering & Jeugdspeler RKUVC overleden

Lees volgend bericht

De vallende bladeren in Westbroek