Gratis verf voor getroffenen wateroverlast

Tijdens de nationale inzamelingsactie MAX voor Limburg heeft een verfgroothandel aangekondigd 5000 potten verf ter beschikking te stellen voor de getroffenen van de wateroverlast in juli dit jaar.

Berg en Terblijt
Vanaf woensdag 13 oktober kunnen gedupeerden persoonlijk de verf ophalen in de loods van vrijwilligersorganisatie Bergse Kracht aan de Valkenburgerstraat 52 in Berg en Terblijt. De verf is mat wit van kleur en te gebruiken op muren en plafonds. Per gedupeerd huishouden kunnen maximaal vier potten verf van vijf liter worden opgehaald. De loods is op woensdag, donderdag en vrijdag geopend van 13 tot 16 uur en op zaterdag van 10 tot17 uur.

Foto: Facebook gemeente Meerssen

Lees vorig bericht

Papieren afvalkalender verdwijnt

Lees volgend bericht

Ergernissen om werkzaamheden en omleidingen