Stem van de Goede Herder organiseerde diner voor slachtoffers watersnood

Dit gebeurde vrijdagavond in gemeenschapshuis Amicitia in Amby. Het diner was een vervolg op de acties die de Stem van de Goede Herder al tijdens en na de wateroverlast hebben gedaan. Zo zijn er maaltijden uitgedeeld tijdens en na de wateroverlast en kregen de gedupeerden een tegoedbon voor een supermarkt in Rothem. Nu was het voor de gedupeerden smullen en luisteren naar een aantal optredens die tijdens het diner plaatsvonden. Dominee Jan Bosch sprak het welkomstwoord uit. De aanwezigen wisten het gebaar van de geloofsgemeenschap te waarderen.

Stem van de Goede Herder organiseert diner voor gedupeerden wateroverlast

Lees vorig bericht

Zondag op tv: de geschiedenis van de Basiliek

Lees volgend bericht

Meer Actueel week 41-2021: XTC ruiken, corona uitbraak & Sinterklaas