JCV de Haverzekskes stopt

Jeugdcarnavalsvereniging de Haverzekskes uit Bunde laat via Facebook weten dat zij besloten hebben om te stoppen met de verenigingsactiviteiten. Door de huidige maatregelen en de daaruit voortvloeiende omstandigheden is het voor de jeugdcarnavalsvereniging niet meer haalbaar om verenigingsactiviteiten te organiseren. Momenteel is de vereniging in gesprek met carnavalsvereniging de Havermennekes uit Bunde over mogelijke overname van de verenigingsactiviteiten voor de komende jaren. Jeugdcarnavalsvereniging de Haverzekskes bestaat al sinds 1965.

CV de Havermennekes pakt vraag jeugdcarnaval op
CV de Havermennekes uit Bunde reageert op de vraag van JCV De Haverzekskes op hun Facebookpagina. “De Havermennekes willen er zeker hun schouders onder zetten om de jeugdcarnaval vlot te trekken en nieuw leven in te blazen. Zo willen wij o.a. het uitroepen van het jeugd prinsenpaar, liefst met jeugdraad in stand houden. Zo ook de receptie/feestmiddag voor de jeugd en uiteraard de deelname aan de carnavalsoptocht, liefst met een praalwagen. Gezien het nu al drukke programma van de Havermennekes en de Havervruikes (zowel voor- als achter de schermen) is hulp bij de organisatie van de jeugdcarnaval zonder meer essentieel. We kunnen dit simpelweg niet alleen en daarom willen we jullie als ouders vragen ons hierbij te helpen. Wij hebben daar een aantal ideeën over die we graag met jullie delen. Wellicht hebben jullie die ook. De Havermennekes nodigen jullie daarom graag uit om hierover van gedachten te wisselen op maandag 8 november a.s. om 20.00 uur bij Café de Haverput aan de Vliegenstraat. Meld je aub even aan via secretariaat@havermennekes.nl

Lees vorig bericht

Meer Actueel week 41-2021: XTC ruiken, corona uitbraak & Sinterklaas

Lees volgend bericht

Na Italie, nu naar Raar: karaktervolle keizers en Caesar in bladgoud