Eigenaar van graven Meerssen en Bunde gezocht

Er zijn zo’n dertig graven op de begraafplaatsen in Meerssen en Bunde waarvan de rechthebbende onbekend zijn. Nabestaanden, rechthebbende of bezoekers worden doormiddel van geplaatste bordjes bij de graven verzocht om contact op te nemen met de gemeente. Dan kan in samenspraak gekeken worden naar wat er met de graven moet gebeuren.

Allerheiligen
De gemeente heeft ervoor gekozen om juist nu de bordjes bij de graven te plaatsen, omdat Allerheiligen eraan komt. Tijdens deze feestdag worden de begraafplaatsen vaker dan gemiddeld bezocht. Nadat iemand contact heeft opgenomen met de gemeente wordt samen gekeken of deze persoon rechthebbende wilt worden en het grafrecht wilt verlengen. Mocht dit niet het geval zijn dan kan er gekozen worden om afstand van het graf te doen en dan wordt het graf op termijn opgeruimd.

Lees vorig bericht

Hoe herken je een XTC-laboratorium

Lees volgend bericht

Herfstwandelen door de Bergse Heide en Ingendael