Promenade d’ Amour in Meerssen

In het kader van het Internationaal Festival Vocalis wordt op vrijdag 5 november onder de noemer Promenade d’Amour de gedichtenroute in Meerssen gelopen. Onder leiding van Jacques Giesen krijgen de medewandelaars onderweg allerlei interessante informatie mondeling aangereikt, maar ook soms volledige “onzin”. De wandeling eindigt bij “De Zeute inval” in Meerssen met een lunch.

Vertrek vanaf het station
Er wordt vrijdag 5 november om 10:30 uur vertrokken vanaf het station in Meerssen. Aan de wandeling en lunch zijn kosten verbonden. Geïnteresseerden kunnen kaarten voor de wandeling en lunch zijn HIER te bestellen.

Lees vorig bericht

Gemeentelijke begroting: geen grote ingrijpende bezuinigingen

Lees volgend bericht

Gemeenteraad stemt in met overdracht Kollekamp