Gemeente waarschuwt voor babbeltruc

De gemeente laat via hun sociale media kanalen weten dat een persoon zich voordoet als medewerker van de gemeente en zogenaamd controleert op corona. De gemeente ontving vrijdag een melding dat iemand met een babbeltruc is binnengedrongen in een woning en spullen heeft gestolen. Deze persoon deed zich voor als medewerker van de gemeente en controleerde zogenaamd op corona.

Bij twijfel 112 of gemeente bellen
De gemeente laat weten dat deze persoon niet van de gemeente is. Zij geven verder het volgend advies: “laat nooit zomaar iemand binnen in uw woning. Vraag altijd om legitimatie. Vertrouwt u het niet: bel meteen 112. Bij twijfel of iemand van de gemeente is, bel de gemeente via het algemene telefoonnummer: 14 043.”

Lees vorig bericht

Meerssen Beweegt organiseert twee keer een Herfst Experience Day

Lees volgend bericht

Religieus Erfgoed: de basiliek van het Heilig Sacrament (deel 1/2)