Meerssen Beweegt organiseert twee keer een Herfst Experience Day

Meerssen Beweegt organiseert tijdens de herfstvakantie twee Herfst Experience dagen. Op donderdag 28 oktober speciaal voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar en op vrijdag 29 oktober voor jongeren van 11 tot en met 17 jaar.

Martial Arts Experience
Op donderdag 28 oktober zijn er in sporthal Marsana in Meerssen van 10.00 uur tot 13.00 uur boks-, judo- en karateclinics tijdens de Martial Arts Experience. Alle kinderen in de leeftijd van 6 tot en met 12 jaar uit de gemeente Meerssen zijn welkom. Ervaring in één van de sporten is niet nodig. Motorische ontwikkeling, werken aan mentale en fysieke weerbaarheid, zelfvertrouwen en vooral een hoop lol staan centraal tijdens deze Experience. Kijk voor meer informatie en of aanmelden op www.facebook.com/meerssenbeweegt

Laser Tag Tournament
Op vrijdag 29 oktober organiseert Meerssen Beweegt voor de jeugd van Gemeente Meerssen in de leeftijd van 11 t/m 17 jaar een 4vs4 Battle Mode, Laser Tag Tournament. De locatie voor dit evenement is het Stella Maris College.

Battle Mode
Meerssen Beweegt omschrijft op Facebook de activiteit als volgt: “Struinend door de gangen ga je opzoek naar jouw tegenstander. Lukt het jou om deze uit te schakelen dan verdien je punten, maar let hierbij goed op dat je zelf niet geraakt wordt. Je speelt met vier vrienden, minimaal vier speelrondes tegen andere teams. De twee teams met de meeste punten spelen vervolgens nog een finale ronde.” Meer  informatie over de teams, aanvangstijden en aanmelden is te vinden op www.facebook.com/meerssenbeweegt

Foto: Facebook Meerssen Beweegt

Lees vorig bericht

Gemeenteraad stemt in met overdracht Kollekamp

Lees volgend bericht

Gemeente waarschuwt voor babbeltruc