Feestelijke bijeenkomsten 25 jaar Steunpunt Mantelzorg Zuid

Stock foto

In de maand november viert Steunpunt Mantelzorg het 25 jarig bestaan. Ook is er aandacht voor de Dag van de Mantelzorg. Alle bijeenkomsten in Maastricht, Meerssen en Valkenburg aan de Geul voor mantelzorgers en vrijwilligers van Steunpunt Mantelzorg Zuid hebben een feestelijk karakter.

Dag van de Mantelzorg
Er wordt stil gestaan bij de Dag van de Mantelzorg. Dit als een teken van waardering voor alle mantelzorgers, jong en oud, die dagelijks klaar staan voor hun naaste. Ook wordt gevierd dat het steunpunt, samen met haar team vrijwilligers, al 25 jaar deskundige en betrokken ondersteuning biedt aan mantelzorgers.

Mantelzorgers jong en oud welkom
Mantelzorgers, zowel jong als oud, zijn welkom tijdens de activiteiten in de maand november. Ook wanneer mantelzorgers niet staan ingeschreven bij het steunpunt. Voor hen is dit de gelegenheid om kennis te maken met de medewerkers van het steunpunt en andere mantelzorgers. Iedereen die de bijeenkomsten bezoekt wordt ontvangen met koffie, iets lekkers en krijgt een jubileumtraktatie.

Informatie en aanmelden
Mantelzorgers die de bijeenkomsten willen bezoeken kunnen via de website www.mantelzorgzuid.nl/voor-mantelzorgers/activiteiten kiezen welke activiteit zij willen bezoeken. Aanmelden is nodig en dit kan via info@mantelzorgzuid.nl of per telefoon 043-3215046.

Lees vorig bericht

Religieus Erfgoed: de basiliek van het Heilig Sacrament (deel 1/2)

Lees volgend bericht

De Staat van de Raad #15: een sobere begroting en de toekomst van het Origineel