Huis aan huis blad voor gedupeerden watersnood

Als gevolg van de watersnoodramp die zich deze zomer voltrok in Meerssen, wil de gemeente de slachtoffers hiervan betrekken bij de opvolging. Informeren is hiervan een belangrijk onderdeel. Diverse inwoners van Geulle, Bunde en Rothem hebben forse schade en overlast gehad na het wassende water van Maas en Geul.

In contact blijven
De gemeente wil in contact blijven met gedupeerde en hen informeren over de stand van zaken. Op korte termijn verschijnt er dan ook een huis aan huis bulletin voor alle getroffenen van de watersnoodramp. Hierin wordt praktische informatie en interviews met slachtoffers, hulpverleners en andere betrokkenen gepubliceerd. Het blad wordt binnenkort huis aan huis verspreid in de getroffen gebieden.

Lees vorig bericht

Plan Kollekamp: “heel goed haalbaar”

Lees volgend bericht

Moeite met belastingaangifte? Bibliotheek biedt hulp