Moeite met belastingaangifte? Bibliotheek biedt hulp

Wanneer mensen moeite met hun belastingaangifte kunnen zij zich inschrijven voor het gratis belastingspreekuur op woensdagmiddag 3 november van Stichting FIRST in de Bibliotheek in Meerssen. Een expert helpt mensen met het doen van de aangifte inkomstenbelasting. De expert kan ook de toeslagen controleren en helpen met andere vragen over belastingzaken.

Neem DigiD code mee
Mensen die willen deelnemen dienen hun DigiD-inlogcode mee te nemen. Inlogcode kwijt? Vraag dan op tijd een inlogcode aan via www.digid.nl. Het spreekuur is zowel voor leden als niet-leden en wordt gehouden in de Bibliotheek Meerssen op woensdag 3 november van 15.00 tot 17.00 uur. Kosten: gratis (vrije bijdrage). Aanmelden via: 043 3642411 of info@bibliotheekmeerssen.nl.

Bron foto: Bibliotheek Meerssen

Lees vorig bericht

Huis aan huis blad voor gedupeerden watersnood

Lees volgend bericht

Meerssen is koploper van aantal coronabesmettingen in Zuid-Limburg