CV de Kuutebieters openen nieuw seizoen met Leedsjes Konkour

Na meer dan 1 jaar geen carnaval te hebben gevierd gaan CV de Kuutebieters het nieuwe seizoen op 13 november openen met het Ulesjtraoter Leedsches Konkoer in Café Zaal de Notenbalk.

Andere inkleding avond
De avond gaan de Kuutebieters anders inkleden, dan dat de carnavalsvierders van Ulestraten de afgelopen jaren gewend zijn. Zij  verzekeren de bezoekers van een geslaagde avond met veel muziek, plezier de presentatie van de nieuwe carnavalsschlager.

Bekendmaking nieuwe vorst
Er wordt ook afscheid genomen van enkele leden die de vereniging na jaren van trouwe dienst verlaten. Daarnaast wordt bekend gemaakt wie de nieuwe vorst van CV de Kuutebieters wordt. Het programma start om 19.30 uur.

Lees vorig bericht

Nog vragen rondom financiering wegennet Hoeve Klinkenberg

Lees volgend bericht

Eerste boom Herdenkingsbos Meerssen wordt geplant