Jaarkalender 2022 Basiliek en 800 jaar bloedwonder

De broedermeesters van de Basiliek hebben tijdens hun ledenvergadering afgelopen woensdag de jaarkalender 800 jaar bloedwonder uitgereikt aan pastoor Theo van Galen. De kalender is een opmaat naar de festiviteiten rondom het bloedwonder komend jaar. Door de verkoop van de kalender kunnen de parochianen en inwoners van de gemeente een bijdrage leveren in het tot stand komen van de festiviteiten. Ook werden tijdens de vergadering Henk Ramakers (postuum) en Cyriel Voncken benoemd tot erelid van de Broedermeesters. Beide krijgen het erelidmaatschap voor hun jarenlange inzet bij de Broedermeesters.

Jaarkalender 2022 Basiliek en 800 jaar bloedwonder

Lees vorig bericht

SV Meerssen tegen RVU door loting KNVB district beker

Lees volgend bericht

Mandarijnenactie M.I.C. Handbal