Mandarijnenactie M.I.C. Handbal

Handbalvereniging M.I.C. houdt in de maand november weer haar jaarlijkse mandarijnenactie. Dat betekent dat de leden via inschrijflijsten zoveel mogelijk zakjes mandarijnen aan de man of vrouw proberen te brengen. De mandarijnen worden op maandag 22 of dinsdag 23 november bij de mensen thuis afgeleverd.

Gezond en veel vitamines
Mandarijnen zijn gezond, bevatten veel vitamines en mineralen zodat de gezondheid er wel bij vaart. Bewaar ze buiten de koelkast op een koele donkere plaats. Dan zijn ze tot circa 10 dagen houdbaar.

Niet alleen uit de hand eten
Mandarijnen kunnen veelzijdig gebruikt worden zoals gewoon uit de hand eten, in kwark met rozijnen en nootjes, op taart en gebak, in pudding of zoete likeur, in salades, vlaflip of yoghurt, uitgeperst verwerken in longdrinks en cocktails, partjes dompelen in gesmolten chocolade en nog veel meer. Volgens M.I.C. zijn er genoeg redenen om zo’n zak met “oranje (hand)balletjes” bij een van de leden te kopen en zodoende M.I.C. te steunen.

Lees vorig bericht

Jaarkalender 2022 Basiliek en 800 jaar bloedwonder

Lees volgend bericht

Religieus Erfgoed: de basiliek van het Heilig Sacrament (deel 2/2)