Bibliotheek Workshop ‘Een cv waar je trots op bent’

Bibliotheek Meerssen gaat aan de slag met dienstverlening voor werkzoekenden. Het aanbod is interessant voor werkzoekenden, maar ook voor iedereen die stil wil staan bij zijn persoonlijke ontwikkeling. Op dinsdagmiddag 9 november verzorgt de bibliotheek een workshop ‘Een cv waar je trots op bent’.

Inzicht krijgen in sterke punten
Aan de hand van individuele en groepsopdrachten krijgen deelnemers van de workshop inzicht in hun sterke punten. De workshop bestaat uit verschillende stappen waarbij de deelnemer in gesprek gaat met de andere deelnemers. Men krijgt concrete handvatten om een goed cv op te stellen. Het is geen bijeenkomst waar deelnemers gewoon een cv gaan maken.

Interactieve opdrachten
Door de interactieve opdrachten en gesprekken krijgen de deelnemers nieuwe inzichten waarmee zij dan direct of thuis mee aan de slag kunnen gaan. De workshop wordt in de Bibliotheek Meerssen gehouden op dinsdag 9 november van 15.00 tot 17.00uur. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname. Aanmelden via: info@bibliotheekmeerssen.nl of 043 3642411.

Lees vorig bericht

Bijdrage Nationaal Rampenfonds voor gedupeerden wateroverlast 29 juni

Lees volgend bericht

Nationale vogelshow in de Stip