RVU-speler zakt in elkaar tijdens wedstrijd

Een speler van voetbalclub RVU is zondagmiddag in Heerlen tijdens een wedstrijd in elkaar gezakt. Daarna is hij naar het ziekenhuis gebracht. De wedstrijd tegen Sporting Heerlen is na het voorval gestaakt.

Observatie
Een ambulance werd naar het voetbalterrein in Heerlen opgeroepen die de speler behandelde op het veld. Vervolgens werd hij naar het ziekenhuis gebracht. Volgens de Limburger blijft de speler voorlopig voor observatie in het ziekenhuis.

Goed aanspreekbaar
RVU meldt aan meer vandaag: “zondagavond was onze verdediger weer goed aanspreekbaar en gaf hij te kennen dat hij zich redelijk voelde.”

Lees vorig bericht

Meer Sportief oktober 2021: Levensstijl, HV MIC & Geulsche boys

Lees volgend bericht

Meer Actueel week 43-2021: Huiskamer uitgesteld, koploper coronabesmettingen & Extra aandacht graven