Herfstwandeling vanuit Hoeskamer Ulesjtraote

Stock foto

Het is nog altijd lekker vertoeven buiten in de kleurrijke omgeving van Ulestraten. Vanuit de Hoeskamer Ulesjtraote gaat er weer gewandeld worden. Dit gebeurt in een rustig tempo op donderdagmiddag 4 november. De wandeling staat onder leiding van IVN-natuurgids Els Derks-van der Wiel, (043-3643740).

Natuur en landschap
Het vertrek is om 13.30 uur vanaf de Hoeskamer Ulesjtraote. Onderweg zal er verteld worden over natuur en landschap. Het is dan ook de moeite waard om deel te nemen. Bovendien is deelname gratis. Hopelijk zal het weer meewerken en zorgen voor een leuke wandeling. Na afloop bestaat er gelegenheid om nog gezellig een kopje koffie/thee of fris te drinken.

Coronamaatregelen
Een volgende activiteit in de Hoeskamer is het maken van kleurrijke kerstkransen. Meer informatie hierover volgt later. Alle activiteiten worden gehouden indien de geldende coronamaatregelen dat toestaan.

Lees vorig bericht

Meer Actueel week 43-2021: Huiskamer uitgesteld, koploper coronabesmettingen & Extra aandacht graven

Lees volgend bericht

Op zoek naar de geschiedenis van de Meerssense begraafplaats