Bibliotheek biedt cursus veilig online met DigiD aan

Steeds meer informatie en diensten van instanties, gemeenten en van de landelijke overheid zijn alleen nog digitaal te gebruiken. Of het nu gaat om het aanvragen van huurtoeslag, het gebruik van een DigiD of het doorgeven van een verhuizing.

Mensen op weg helpen
Vinden mensen het moeilijk om met websites van de overheid te werken? Bibliotheek Meerssen biedt in samenwerking met de gemeente de beginnerscursus ‘Veilig online met DigiD’ aan. Deze cursus helpt mensen op weg. De cursus bestaat uit 2 bijeenkomsten en is gratis. Graag tijdens de cursus meenemen: BSN, DigiD gebruikersnaam en wachtwoord, emailadres en wachtwoord.

Waar en wanneer
De cursus vindt plaats op 17 en 19 november van 10.00 tot 12.00 uur in de Bibliotheek Meerssen. Vooraf aanmelden via: info@bibliotheekmeerssen.nl of 043 3642411.

Lees vorig bericht

Op zoek naar de geschiedenis van de Meerssense begraafplaats

Lees volgend bericht

Lichte daling besmettingen: drie doden, 125 positieve tests in Meerssen