Het gaat redelijk met speler RVU

Het gaat redelijk met de speler van RVU die zondagmiddag tijdens een voetbalwedstrijd in elkaar zakte. Dat laat de club weten. De speler zou afgelopen maandag ontslagen zijn uit het ziekenhuis. De club laat weten “doch dient nog enkele medische onderzoeken te ondergaan zodat aan de hand van die resultaten een nader medisch traject zal worden uitgestippeld.” De komende weken is de speler niet inzetbaar voor het eerste elftal van RVU.

Tijdens de wedstrijd
Een speler van voetbalclub RVU is zondagmiddag 31 oktober in Heerlen tijdens een wedstrijd in elkaar gezakt. Een ambulance werd naar het voetbalterrein in Heerlen opgeroepen die de speler behandelde op het veld. Daarna is hij naar het ziekenhuis gebracht. De wedstrijd tegen Sporting Heerlen werd hierdoor gestaakt.

Lees vorig bericht

Aanplantdag hoogstam fruitbomen in Kasen

Lees volgend bericht

Zo wil het college de wateroverlast aanpakken: tot 2024 wordt er gewerkt