Coronacijfers: 139 besmettingen, vier overleden

Het aantal besmettingen in Meerssen is de afgelopen twee weken gedaald. In de gemeente Meerssen zijn er tussen 2 november en 9 november, 139 besmettingen vastgesteld. De periode daarvoor waren dat er 168. Twee Meerssenaren zijn opgenomen in het ziekenhuis, twee weken daarvoor waren dat er drie. Vier personen uit Meerssen zijn overleden aan de gevolgen van het coronavirus, vorige periode lag dat aantal op vijf. Meerssen staat qua aantal doden bovenaan de lijst in Zuid-Limburg.

Beukeloord
In verzorgingstehuis Beukeloord gelden nog steeds verscherpte maatregelen. De afgelopen weken zijn er in het zorgcentrum besmettingen vastgesteld onder medewerkers en bewoners. Bewoners mogen één bezoeker per dag ontvangen tussen bepaalde tijdstippen.

Lees vorig bericht

Omgeving Gansbeek op de schop: nieuwe woningen

Lees volgend bericht

Altijd al eens een Koeleköpke willen zijn?