Start herdenkingsbos door planten eerste Koningslinde

Woensdagmiddag is aan de Veeweg de eerste boom van het herdenkingsbos geplant. Het gaat  om een Koningslinde. De boom is door de weduwe van oud burgemeester Mans samen met  burgemeester Clermonts geplant. De eerste boom is ter nagedachtenis aan oud burgmeester en ereburger Jan Mans geplant. Ook werd een herdenkingsplaquette onthuld. De Koningslinde is de start van het aan te leggen herdenkingsbos aan de Veeweg.  Het Limburgs Landschap heeft een bankje neergezet waar mensen in alle rust kunnen genieten van het bos en de natuur om zich heen.  

Start herdenkingsbos door planten eerste Koningslinde

Lees vorig bericht

Nabeschouwing begrotingsvergadering: woensdag 10-11-2021 – 23:45 uur

Lees volgend bericht

Weer mondkapjes en anderhalve meter afstand in de kerk