Streep door Sinterklaas intocht kern Meerssen

De intocht van Sinterklaas op zondag 14 november in het centrum van Meerssen gaat niet door. Dat heeft het Sint Nicolaas Comité Meerssen besloten. Volgens het comité is door de oplopende corona besmettingen het risico te groot. Het was de bedoeling dat Sinterklaas zou binnengehaald worden in het Proosdijpark, waarna hij naar gemeenschapshuis de Stip zou gaan. Vooral de ontvangst in de Stip is een te groot risico voor het comité.

Pijn in het hart
Het comité laat weten: “Met pijn in onze harten moeten wij jullie daarom informeren dat de geplande intocht vanuit het park en de samenkomst in de Stip aanstaande zondag NIET door kan gaan.”

Alternatief
Het Comité is bezig met een alternatieve intocht: “De kinderen van Meerssen hoeven niet te treuren; Sinterklaas zal aanstaande zondag in Meerssen arriveren! Wij zijn op dit moment druk bezig met de voorbereidingen voor een alternatieve intocht.” Aldus, het Sint Nicolaas Comité Meerssen.

Lees vorig bericht

ULK en opening carnavalsseizoen Kuutebieters geannuleerd

Lees volgend bericht

Sint Maarten trok met de kinderen door Rothem