Meersjens Vastelaoves Leedjeskonkoer uitgesteld

Het Meersjens Vastelaoves Leedjeskonkoer (MVK) van CV de Aanhawwersj is uitgesteld. De carnavalsvereniging laat weten: “Met pijn in het Vastelaoveshart maar met gezond verstand en vooruitlopend op de nieuwe maatregels heeft CV De Aanhawwersj besloten het Meersjens Vastelaovens Leedsjes Konkour op zaterdag 20 november uit te stellen naar een nieuw te bepalen datum in januari. Wij willen graag op een verantwoorde manier en met volop aandacht aan de deelnemers en schrijvers de carnavalsschlager 2022 kiezen.” Aldus de carnavalsvereniging.

Het Ulestraotens Leedsjes Konkour van zaterdag 13 november werd eerder ook al geannuleerd.

Lees vorig bericht

Danny Volkers: “We verzuimen om afstand te nemen”

Lees volgend bericht

Sinterklaas trekt door Rothem om kinderen te begroeten