Informatiemarkt voor getroffenen van de wateroverlast!

De informatiemarkt heeft als doel om de getroffenen van de wateroverlast te informeren en actuele vragen te beantwoorden. Er zijn diverse organisaties aanwezig, zodat zij zoveel mogelijk vragen kunnen beantwoorden. Daarnaast biedt de bijeenkomst de mogelijkheid voor lotgenoten om met elkaar in contact te komen en verhalen te delen. U kunt zich inschrijven voor eenvan de drie tijdsblokken. Daarnaast heeft u voor de toegang tot de informatiemarkt een coronatoegangsbewijs nodig. Bij uw bezoek aan de informatiemarkt is het dragen van een mondkapje verplicht.

Wanneer: zondag 28 november 2021
Waar: gemeenschapshuis De Stip
Tijd: 10/12 uur, 12/14 uur 14/16 uur Info/aanmelden: wateroverlast@meerssen.nl

Lees vorig bericht

Havermennekes verplaatsen prinsuitroeping

Lees volgend bericht

Meer Actueel week 45-2021: gedupeerden in actie, begroting meer dan geld, SV Meerssen wint derby