A2 lang dicht na ongeval: traumahelikopter ter plaatse

Foto: Orange Media

Op de A2 in Meerssen zijn twee vrachtwagens betrokken bij een ongeval. De snelweg was in noordelijke richting tot zeker 15:15uur dicht. Een traumahelikopter was ter plaatse. Volgens 1Limburg zou een bestuurder van het ongeval bekneld zitten. Twee chauffeurs zijn per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Foto: Rijkswaterstaat

Omgeleid
Het verkeer werd omgeleid via de A79 en de A76. De politie laat weten dat een zogenoemde verkeersongevallenanalyse niet nodig is. Het verkeer dat is ingesloten is weggeleid. Op de plek van het ongeval vonden bergingswerkzaamheden plaats. Ook was er olie op het wegdek terecht gekomen, dat is ook geruimd.

Lees vorig bericht

Stichting wil nieuwe overstromingen voorkomen

Lees volgend bericht

277 coronabesmettingen in Meerssen, nog nooit zo hoog