Informatieavond toekomst Sint Agneskerk verschoven

De Stichting MFC ( Multifunctioneel Centrum) Bunde en het kerkbestuur van de St. Agnesparochie hebben besloten de informatieavond over de toekomst van de Sint Agneskerk in Bunde op 25 november niet door te laten gaan. De avond wordt naar een nieuwe datum verschoven. De reden van de verschuiving zijn de nieuwe coronamaatregelen.

Binnenkort website
De stichting wil de inwoners van Bunde blijven informeren over de stand van zaken rondom de plannen voor een multifunctioneel gebruik van de Sint Agneskerk. Binnenkort wordt hiervoor een website gelanceerd Op deze website, www.mfcbunde.nl , komt alle actuele informatie over het MFC beschikbaar.

Multifunctioneel gebruik Sint Agneskerk
De nieuwe bestemming voor de Sint Agneskerk is een initiatief van een groep Bundenaren. Zij zijn aan de slag gegaan met de uitwerking van de plannen voor een multifunctioneel gebruik van de St. Agneskerk.

Lees vorig bericht

Ook basisschool Franciscus sluit deuren wegens oplopende besmettingen

Lees volgend bericht

Inloopavond parkeerbeleid gaat niet door