Inloopavond parkeerbeleid gaat niet door

De geplande inloopavond ‘Parkeerbeleid 2022-2025’ van woensdag 8 december gaat vanwege de coronamaatregelen niet door. “Op dit moment is nog niet duidelijk wanneer het weer mogelijk is om veilig met groepen bij elkaar te komen” laat de gemeente weten.

Ideeën en wensen
Ondanks dat de inloopavond parkeerbeleid niet doorgaat wilt de gemeente ideeën en wensen van zoveel mogelijk betrokkenen horen. De reacties kunnen voor 9 december gemaild worden naar shirley.oostwoud@meerssen.nl. Of bel met het gemeentelijke Klant Contact Centrum (KCC), tel. 14 043. Het parkeerbeleid is digitaal in te zien via de projectpagina op de website van de gemeente. Hier kunnen digitaal suggesties of verbetervoorstellen ingediend worden.

Lees vorig bericht

Informatieavond toekomst Sint Agneskerk verschoven

Lees volgend bericht

Santa Run gaat dit jaar niet door