Workshop voorlezen en muziek op schoot

Op woensdagmiddag 24 november is in de bibliotheek in Meerssen een activiteit voor kinderen van 1 en 2 jaar oud gepland. “Lekker bij papa of mama op schoot luister je naar verhaaltjes en maak je samen muziek.”  Het voorlezen wordt verzorgd door Stella en Antoinette van het consultatiebureau.

Natuurlijke interesse voor verhaaltjes en muziek
De activiteit speelt in op de natuurlijke interesse voor verhaaltjes en muziek bij de allerkleinsten en gaat uit van het samenspel tussen (groot)ouder en kind. Verhalen en muziek dragen bij aan de ontwikkeling van taal, motoriek en sociaal-emotionele vaardigheden. Eveline Arnold, muziekdocent en psychomotorisch kindertherapeut, verzorgt de muziek op schoot. De voorleesmiddag met muziek begint om 15:00 uur en duurt tot 16:00 uur. De kosten zijn gratis en vooraf aanmelden is noodzakelijk want vol=vol. Aanmelden kan via info@bibliotheekmeerssen.nl of 043-3642411.

Foto: Bibliotheek Meerssen

Lees vorig bericht

Basisschool de Wereldster bereidt zich voor op afstandsonderwijs

Lees volgend bericht

Nog eens 1000 euro voor zwaarst getroffen huishoudens watersnood