BundeNuSamen ontvangt cheque voor muziekmiddagen

BundeNuSamen heeft uit handen van Dolmans jr. en Patricia van Laar van de DolmansGroep Bunde en RegioBank een cheque ontvangen. De opbrengst van deze cheque is bestemd om drie muziekmiddagen te kunnen organiseren. Bij de overhandiging was ook Marcia Reijnders van Envida aanwezig.

Opbrengst crowdfunding-actie
De cheque werd door Harry Habets, namens het stichtingsbestuur van BundeNuSamen in ontvangst genomen. De opbrengst van € 1.002,50 was het eindebedrag van een crowdfunding-actie die door de DolmansGroep en Regiobank in eigen netwerk was opgezet.

Wat in het vat zit verzuurt niet
“Als BundeNuSamen zullen wij hier verder invulling aan geven. Helaas zal dat in verband met de onzekerheden van de ontwikkelingen van het coronavirus zeker niet op korte termijn kunnen. Maar wat in het vat zit, verzuurt niet,“ laat BundeNuSamen weten.

Samenwerking met Envida
De samenwerking met Envida is bedoeld om oudere mensen, die normaal Ut Zaelke niet bezoeken, te betrekken bij de muziekmiddagen. Envida zal ter zijner tijd ervoor zorgen dat deze mensen naar Ut Zaelke gebracht en opgehaald gaan worden.

Foto: BundeNuSamen

Lees vorig bericht

Onderzoek: grond onder Catharinastraat Ulestraten instabiel

Lees volgend bericht

Stella Maris College ook dicht vanwege coronabesmettingen