Stella Maris College ook dicht vanwege coronabesmettingen

Het Stella Maris College in Meerssen gaat vanaf woensdag 24 november over op afstandsonderwijs. Dat schrijft de school in een brief aan de leerlingen en ouders. De school doet dat omdat het aantal coronabesmettingen oploopt. “De situatie maakt dat we het onderwijs niet langer goed georganiseerd krijgen omdat veel collega’s thuis moeten blijven en we klassen naar huis hebben moeten sturen”, aldus de school in een brief. Het Stella Maris college gaat tot zeker 8 december over op online onderwijs.

Positief getest
De afgelopen dagen hebben ook basisscholen hun deuren moeten sluiten vanwege het oplopend aantal coronabesmettingen. Basisschool de Lindegaerd in Rothem en basisschool Franciscus in Bunde hebben hun deuren gesloten. Ook op andere scholen zijn er leerlingen positief getest.

Toetsen Stella Maris College
Vanaf 8 december worden toetsen afgenomen. Of deze doorgaan wordt op 6 december besloten. Dan wordt ook duidelijk of de school langer overgaat op digitaal onderwijs.

Lees vorig bericht

BundeNuSamen ontvangt cheque voor muziekmiddagen

Lees volgend bericht

Door de lens van Karel – in de problemen