Voettocht van Meersje naar Banneux 2021

Als de corona maatregelen het toelaten wordt er op 19 december voor de tweede maal (vorig jaar afgelast) een voettocht naar Banneux georganiseerd. Deze tocht wordt een jaarlijkse traditie en deze keer gaan de wandelaars via Valdieu lopen. De hele tocht is ongeveer 48 kilometer.  Als er wandelaars zijn die willen instappen in Valdieu dan kan dat ook. De lengte van de tocht is dan ongeveer 22 km.

Wandelen met eigen gedachtes
De bedoeling van de organisatie is: “om er een leuke wandeltocht van te maken waarbij iedereen met zijn eigen gedachte het afgelopen jaar de revue kan laten passeren.” Er zal gelopen worden met een gemiddelde van 5,5 a 5,7 km per uur.

Touringcar voor de terugreis
Voor de terugreis is er touringcar geregeld. Voor de wandelaars die in Valdieu instappen dienen zelf voor vervoer te zorgen naar Valdieu. De bus stopt wel in Valdieu op de terugreis vanuit Banneux.

Stuur PB naar Henry Eikenboom
Mensen die mee willen gaan kunnen een PB (persoonlijk bericht) sturen naar Henry Eikenboom. Er kunnen maximaal 45 deelnemers meegaan (vol = vol).

Lees vorig bericht

Controles op plastic en restafval in groene bak

Lees volgend bericht

Wederom forse stijging, 465 coronabesmettingen in Meerssen