Wederom forse stijging, 465 coronabesmettingen in Meerssen

465 personen zijn in de afgelopen 14 dagen in Meerssen positief getest op het coronavirus. Het aantal positief geteste personen op het coronavirus blijft maar stijgen en is zelfs meer dan verdubbelt. De periode hiervoor waren 174 personen besmet. In de periode van 9 tot en met 23 november zijn vijf personen opgenomen in het ziekenhuis en twee personen zijn overleden door het virus.

Uitbraken
Inmiddels zijn in Meerssen op meerdere locaties uitbraken geweest van het virus. Hierdoor zijn onder anderen basisschool Franciscus Bunde, basisschool de Lindegaerd en het Stella Maris College genoodzaakt om hun deuren te sluiten. Tevens zijn meerdere evenementen afgelast zoals de Santa Run, informatieavonden en blijft voorlopig ontmoetingspunt de Ketel dicht.

Lees vorig bericht

Voettocht van Meersje naar Banneux 2021

Lees volgend bericht

Wandelen naar de toekomst